Keresési szűrők
Leggyakrabban felmerülő kérdésekre itt kap választ, ha mégsem, akkor kérem tegye meg ezen az E-mail cimen, és rövidesen válaszolunk.Ha feltöltök egy hirdetést az ingyenes?
A feltöltött hirdetések INGYENESEK, de külön igény esetén lehet kérni KIEMELT hirdetést, illetve lehet elhelyezni linkajánlóban hirdetést, illetve lehet kérni banner kép és link elhelyezést, amely kedvezményes díjú. Bővebben a " médiaajánlat " menüben.

Feladom a hirdetést, de nekem nincs időm figyelni mikor jár le, kapok értesítést?
Igen, a program lejárat időpontja előtt 5 nappal küld értesítő E-mailt.

Ha regisztrálom magam, mi történik az adataimmal?
Az adatot senkinek nem adjuk át, csak akkor küldünk E-mailt, ha annak tartalma önnek előnyére válik.

Csak akkor adhatok fel hirdetést, ha regisztrálok?
Igen, regisztrálás nélkül nincs lehetőség hirdetést feladni. De aki regisztrál ( minimális adatot kell közölni ), az sok hasznos funkciót tud használni.

A feltett hirdetések mennyire aktuálisak?
A hirdetőnek időszakonként kötelező frissíteni a feladott hirdetését, ha ezt nem teszi meg akkor a program autómatikusan törli a hirdetést.

Regisztráltam magamat, de nem kaptam meg az aktiváláshoz szükséges E-mailt, mert közben megtelt a E-mail fiókom, vagy valami más gond merült fel, mit tegyek?
Ha a regisztráció napján nem történik meg az aktiválás ( de lehet hogy az ön levelező szolgáltatója egyből a Spam levelek fiókba teszi értesítőnket, tehát érdemes azt is megnézni ) a program elküldi másnap ismételten az aktiváció E-mailt, ha ezután sem történik meg az aktiváció, elküldi 7 nap múlva ismételten, ha ezután sem, akkor parkolóra teszi az adatot. Ez esetben kérem írjon E-mailt  , és megnézzük mi a gond.

Miért jó nekem, ha itt hirdetek?
Mert időt spórol meg, illetve a feladott hirdetése hatékonyabb lesz. (egyszer kell feladni, és négy nagy látogatottságú apró hirdető portálon jelenik meg, négyszeres a hatékonyság ). Ezen kívűl a legkorszerűbb apró hirdető portálon hirdet, amelyen már kereső szavak elhelyezésére is van lehetőség ( ez segíti a Googleban történő keresést, hirdetésének helyezését ).

Weblaphoz beírtam a weboldalam URL címét, de a hirdetésnél rákattintva hibát ír ki a program mit csináltam rosszul?
NEM kell írni a weboldal URL cím elé http:// jelet. (pld: www.apro-hir.hu )

Véletlen rossz kategóriában helyeztem el a hirdetésem, mi a teendőm?
"Bejelentkezés" -nél az adott hirdetésénél a "szerkesztés" ikonra kattintva tudja a kiválasztott hirdetést a kívánt új helyre áttenni.

Hány darab Ingyenes hirdetést adhatok fel?
Nincs korlátozva, bármennyit.

A "hirdetésfigyelő" menü mire jó?
Ha keres, egy bizonyos témájú hirdetést nem kell önnek böngészni a hirdetések között, hanem megadja a programnak az utasításokat, és a paraméterek alapján, ha későbbiekben megjelenik olyan hirdetés, akkor erről kap E-mail értesítést. Ez az ön kényelmét szolgálja.

Hirdetés keresésnél "Azonosító" sorba mit kell beírni?
Minden hirdetésnek van egy azonosító száma. Ha ezt a számot írja be akkor e szám alatt levő hirdetést adja ki a program.

Van olyan sor ahol a szöveg után piros * jel van, jelent az valamit?
Igen, a piros csillaggal jelölt résznél kötelező adatot beírni.

A www.apro-hir.hu portálon vannak bannerek, ha én is szeretnék egy bannert kitetetni, mi a dolgom?
A banner kitétele lehetőséget ad arra, hogy hirdetése szeme előtt lesz minden látogatónak, persze ez előny a hasonló témájú hirdetésekkel szemben. Elküldi a bannert és kitesszük, bővebben a "Médiaajánlat" menüben.
Figyelem ! A banner kitétele díj ellenében lehetséges.

Elfelejtettem a jelszót, megtudnák adni?
A " Bejelentkezés" ikonra majd "Elfelejtette jelszavát" ikonra kattintva megadja az E-mail címét és a program küld önnek egy jelszót, amelyet majd bejelentkezés után tud módosítani.

Miért kötelező az Üzleti Szabályzat elfogadása ahhoz, hogy hirdetést adjak fel?
Mivel nem kötünk szerződést, így próbáljuk tudomására hozni a hirdetőnek, hogy tartsa tiszteletben a másik felet, vegye komolyan a feladott hirdetés tartalmát. A feladott hirdetés tartalmáért vállalnia kell a felelősséget, és elfogadja, hogy időszakonként információt küldünk E-mail címére.

Akartam feladni hirdetést, de az első lépésnél már gondom van "Főkategória" csak "Alapítvány szja 1 %" választási lehetőséget látok, én egészen mást szeretnék hirdetni, mit tegyek?
Ha a kockára ( görgetőre ) kattint a keret jobb sarkában, akkor előjön az összes választható "Főkategória", és (le-fel) nyíllal tudja a teljes választékot áttekinteni. Egyébként a későbbiekben sokszor találkozik e lehetőséggel. Mindig ezzel tud választani az ajánlatokból, ezzel tudja az ön által kiválasztott kategóriába helyezni a hirdetését.

Akartam csatolni képet és 1 MB maximum méret lehet, az mekkora?
Egy normál digitális fényképpel készített kép bőven belefér ( pld: 1260x960 pixel ) és majd a program lekicsinyíti a szükséges méretre. De csak jpg tipusú lehet a kép.

Képfelvitelnél, mit jelent az hogy "Alapkép"?
Interneten a rövidített szövegnél ez a kép fog megjelenni. A későbbiekben bármikor tudja cserélni a képet, hogy melyik legyen az alapkép. Ha a képeket szeretné cserélni egy adott hirdetésnél, az alapképet úgy tudja törölni, hogy a már feltöltött friss képre helyezi az alapkép megjelölést.

Ha nem kapott választ, kérem tegye fel. Itt

Ticominfo Kft.